Back to Work

Sommerferien er offisielt over! Nå som hverdagen kaller oss tilbake til jobb og skole, er det perfekt tidspunkt å oppdatere garderoben med sesongens nyheter. Gjør deg klar for høsten hos oss!

The Office Look: 

Perfekte antrekk for en stilfull og profesjonell arbeidsdag, er selvfølgelig en dressbukse med matchende blazer og en søt bluse inni. Dette settet fra Hugo Boss er et sikkert valg. Style med en lekker silkebluse fra Dea Kudibal.

Kjøp Hugo Boss Blazeren her og Dressbuksen her!

Høstens it-jakke: 

Perfekt for sesongens skiftende vær. Her finner du alt fra lekre ullkåper til vanntette- og vindtette jakker. 
Her ser dere Mina i høstens nyhet fra Ella&Il. Denne ullkåpen får du i både sort og mørkegrå, og vil definitivt holde deg varm gjennom kjølige høstdager.
Her ser dere Mina i en annen høstnyhet fra Ella&Il. Denne kåpen er laget i fuskepels og kommer i en nydelig brun farge. Kjøp her!

Jeans og bukser

Hos oss finner du også et bredt utvalg av bukser og jeans. Under ser dere et bilde av en ny bukse fra Mos Mosh. Sikre deg kontor-antrekket nå!

Årets Jobbveske

Den perfekte jobbvesken venter på deg hos oss! Våre nøye utvalgte vesker kombinerer stil og funksjonalitet, med romslig plass til alt du trenger i løpet av en hektisk arbeidsdag. Fra laptop og dokumenter til småting som lader og nøkler. Vesken under er fra Camilla Pihl