Bli klar for høstens konfirmasjoner her!

Nå som konfirmasjonssesongen er i gang, er det på tide å finne den perfekte dressen til den store dagen. Hos oss finner du et bredt utvalg av konfirmasjonsdresser fra Frislid.

________________________________

Kjoler til konfirmantens:
mor, søster, tante, venn, bestemor og flere

Hos oss finner du et nøye utvalgt sortiment av kjoler som passer perfekt til høstens konfirmasjoner. Utforsk vårt utvalg nedenfor, og finn den ideelle kjolen til den store dagen.

byTimo lyserosa maxi-kjole

 

byTimo maxi-kjole i grønn

 

Hugo Boss Blazer-kjole

 

Nora Dress er en elegant kjole i full lengde, ideell for konfirmantens mor, bestemor, tante eller andre gjester.

 

Den Perfekte Konfirmasjonsgaven - Nomination

Ikke overraskende er et armbånd fra Nomination den perfekte konfirmasjonsgaven i år. Hvis konfirmanten allerede har et armbånd, kan du enkelt velge en ny link med et motiv som betyr noe spesielt for dere – eller rett og slett fordi du liker designet. Har konfirmanten ikke et armbånd ennå? Start med en baselink og legg til personlige links etter ønske. - Perfekt til både han og henne.

 

Den Perfekte Konfirmasjonsgaven - Emilia by Bon Dep

Som hvert år er tilbehør fra Emilia by Bon Dep et trygt valg. Her kan du mixe og matche etter eget ønske. Hvis konfirmanten allerede har øredobber, halskjede eller armbånd, kan du legge til charms for en personlig touch. Er merket nytt for konfirmanten? Da kan du gi et komplett sett som en perfekt gave.

 

Kjole til selve konfirmanten

Vi tilbyr et variert utvalg av vakre og stilige kjoler til konfirmanten. Denne dagen er din, og det er viktig at du føler deg både vakker og selvsikker. Besøk oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte kjolen for anledningen.

Minikjole fra Camilla Pihl

 

Minikjole fra byTimo

 

Minikjole fra Miss Maya

 

Husk også dressen til far

Til slutt er det viktig å sikre at far også har en passende dress til konfirmasjonen. Vi hjelper ham gjerne med å finne den perfekte dressen og tilbehøret. Utforsk vårt utvalg her, eller besøk oss i butikken – vi står klare til å hjelpe!

Dress og skjorte til herre