Julebordsantrekk til herre - Gjør deg klar for festen!

Julen nærmer seg, og med den kommer julebordsesongen! Det er tiden for å skape minner med venner og kolleger, og selvfølgelig, anledningen til å vise frem din stil. Vi har satt sammen tre antrekk som garantert vil få deg til å skinne i enhver festlig sammenkomst.

Den lojale dressen - En klassiker

En skreddersydd dress er den ultimate klassikeren for enhver mann. Det er et valg som alltid holder mål, uansett trendene. Hos oss finner du dresser i ulike snitt og farger, slik at du kan velge noe som virkelig representerer din personlige stil. Tenk kvalitetstoffer og perfekt passform – en investering som varer lenge etter julebordet. Og, det finnes mange forskjellige modeller å velge mellom.

Se vårt store utvalg av dresser her!

 

Stylingtip og tilbehør til dressen

Dressen kan pyntes med forskjellige tilbehør, som en slips, en lommetørkle eller en vest. Slips er et klassisk tilbehør som kan gi dressen et mer elegant uttrykk. Lommetørkle er et fint detalj som kan legge til et personlig preg. Vest er et godt valg hvis du vil ha et mer pyntet utseende.

 

Chinos og blazer - Et stilig alternativ til dressen

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle dressen? Prøv en kombinasjon av chinos og blazer. Dette gir en moderne vri som er både stilig og komfortabel. Velg en blazer i en spennende farge eller mønster for å legge til et personlig preg, og kombiner med en nøytral chinos for en balansert look. Perfekt for en smart, men uformell sammenkomst.

Se våre blazere og bukser.

 

Mørk jeans og skjorte - Kul og casual

For en mer avslappet tilnærming, kan mørke jeans og en skjorte et utmerket valg. Dette antrekket er ideelt for mindre formelle julebord, hvor komfort er nøkkelen. Velg en skjorte i en festlig farge eller mønster for å heve antrekket, og sats på en jeans med god passform. Det er enkelt, men effektivt, og alltid en vinner.

Se våre skjorter og jeans.

Hos Kolbotn Klær har vi et bredt utvalg av plagg som passer for alle disse stilene. Besøk oss i butikken eller på nett for personlig veiledning og for å finne det perfekte julebordsantrekket!

For mer inspirasjon kan se ser våre andre artikler


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post