Skal du kjøpe konfirmasjonsdress?

Stort utvalg av dresser til konfirmanten

Vi har utvalget og kompetansen til å hjelpe når dere nå skal ut å kjøpe det som sikkert er guttungens første ordentlige dress. Nemlig en konfirmasjonsdress.
Som alt annet er det en jungel der ute med dresser, skjorter og tilbehør man kan velge med tilhørende tilbud som gjør det lett å gå i fella med å kjøpe feil… Vi mener det er lurt å kjøpe en konfirmasjonsdress med god passform og god kvalitet som varer. Man burde også gå for klassiske farger som sort, marineblått eller grått – slik at dressen kan brukes ved flere anledninger. En konfirmasjonsdress kan nemlig fungere like fint til 17.mai som til jul dersom man velger den rette. Se vårt store utvalgt av dresser til konfirmasjon.

Tilbehør til dress - Alt ligger i detaljene

Til en klassisk og fin dress kan man leke seg med tilbehør som slips, tørklær, bukseseler, belter, sokker og inkorporere sin personlige stil inn på den måten. Vi har et stort utvalg av tilbehør fra Profuomo.

Ta turen ned til oss!

Vi hjelper mer enn gjerne til med å finne riktig dress om dere kommer innom butikken vår i skiveien. Da har vi også mulighet til å tilpasse med skreddersøm for å få dressen helt perfekt.
Vi gleder oss til å se dere :) 

You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post