Sommerkjolene du må ha denne sommeren

Sommeren har ankommet, og vi har et stort utvalg av årets sommerkjoler som passer til enhver anledning. Her finner du maxikjoler, midikjoler og minikjoler. Bli inspirert og finn din favorittsommerkjole her.

Kjoler til deg som er bryllupsgjest

Skal du i et sommerbryllup i år, men er usikker på hva du skal ha på deg? Her finner du inspirasjon til (etter vår mening) de fineste bryllupskjolene for deg som gjest. Maxikjoler er en klar favoritt til et sommerbryllup. Denne sesongen kommer flere av maxikjolene med volangdetaljer, smockdetaljer og/eller voluminøse ermer. Ta en titt på noen av våre favoritter fra det norske merket byTimo:
 
Denne maxikjolen fra byTimo kommer i det fineste sommermønsteret. Kjolen er perfekt å bruke i et sommerbryllup og har volanger og voluminøse ermer. Kjøp byTimo kjolen her.

Denne maxikjolen har samme print og farger som kjolen ovenfor, men her som en omslagskjole. Kjolen har flotte detaljer og et belte i midjen. Kjøp her.

Her refererer vi selvfølgelig til kjolen i midten. byTimo slår på stortromma igjen med denne ermeløse kjolen i de fresheste sommerfargene. Kjøp kjolen her.

Camilla Pihl

Camilla Pihl er et nytt merke hos oss. Det norske merket tilbyr et stort utvalg av elegante sommerkjoler som passer perfekt til et sommerbryllup. Ta en titt på våre favoritter:
Den elegante, tettsittende kjolen har blitt en ny favoritt hos oss. Den må bare prøves! Kjøp den lilla drømmen her!
Hva med å ha på dette settet fra Camilla Pihl i det neste sommerbryllupet du skal i? Det passer også perfekt til andre sommerlige festligheter. Toppen har en flott drapering ved halsen, og skjørtet er tettsittende med et nydelig fall. Kjøp skjørtet her og toppen her.

Minikjolene du trenger i sommergarderoben

Vi har et bredt utvalg av minikjoler, perfekt til sommeren. Vi har minikjoler til enhver anledning, enten du skal på en sommerfest, ut å spise, eller til andre sommerlige festligheter. Denne sommeren kommer flere av minikjolene med vakre detaljer som volanger, smock og voluminøse ermer. Utforsk vårt utvalg av minikjoler og finn din perfekte sommerstil i dag!

Ta en titt på denne kjolen fra byTimo! Sommerkjolen har voluminøse ermer og kommer i byTimos mest populære design. Den passer perfekt til alle sommerlige festligheter, enten det er midtsommer, sommerfester eller en middag ute. Kjøp kjolen her.

 

Denne kjolen må du bare ha i sommergarderoben! I den vakreste korallfargen er denne kjolen et absolutt must. Sikre deg denne søte kjolen fra Neo Noir her.

 

Hva med dette settet fra Neo Noir? Toppen og skjørtet kan brukes separat eller som et sett for å gi følelsen av en kjole. Skjørtet finner du her og toppen finner du her. 

 

Linkjoler

Linkjoler har blitt en stor favoritt hos oss. Luftige sommerkjoler er perfekte for varme sommerdager, og linmateriale har den fordelen at det puster godt. En linkjole vil derfor være deilig og luftig for sommeren. Hva er vel bedre enn lette sommerkjoler? Vi har mange søte sommerkjoler i lin.

Dette er en nydelig omslagskjole i en blanding av lin. Kjolen er lett og luftig med korte ermer og finnes i fargene beige og sort.

 

 

Fullfør sommerlooken

For å fullføre sommerlooken kan du style din favoritt sommerkjole med en lekker veske fra Cala Jade, Camilla Pihl eller Maxmara. Disse merkene tilbyr de perfekte sommerveskene som passer til enhver anledning. Med forskjellige størrelser og fasonger kan du bære alle dine nødvendigheter på en trendy måte.

 

Vi introduserer Gem Bag: Sommerens it-veske. Gem Bag er en perleveske som er det perfekte tilbehøret for å "løfte" opp ethvert antrekk.

 

Finn din perfekte Cala Jade-veske hos oss! Utforsk vårt varierte utvalt av elegante og stilige vesker i ulike former, størrelser og farger. Gjør et trendy valg og løft antrekket ditt med en Cala Jade-veske i dag!

 

Hva med å fullføre sommerantrekket med denne clutch-veske fra Max Mara. Legg til litt italiensk glamour til sommerstilen din med Max Mara clutch-veske.

 

Nomination

Fullfør din sommerlook med det perfekte tilbehøret - et armbånd fra Nomination. Skap ditt helt unike og personlige armbånd ved å velge blant vårt brede utvalg av stilige charms. Kjøp her.